Халуун тогоо хийх, хоол бэлтгэх Хоолны чанар, амт, үзэмжийг хангах Хоолны жор, стандартын дагуу хоол бэлтгэх Ажлын байран дахь ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлагыг мөрдөх Хоолны материал, нөөцийг хянах, захиалга өгөх Бусад тогооч, ажилтнуудтай хамтран ажиллах Хоолны тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, арчлах Ажлын цагийн хуваарийг чандлан дагах
Грилл дээр хоол бэлтгэх, шарж хуурч, жигнэж, чанаж, хуурч хийх Хоолны найрлагыг дагаж мөрдөх, чанар стандартын дагуу үйл ажиллагааг явуулах Хоолны тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг цэвэрлэх, ариутгах Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах, эрсдлийг бууруулах Хоолны менюг шинэчлэх, шинэ жор турших Хоолны чанарыг хянах, шаардлага гарвал засварлах Бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах, захиалга хийх Баг хамт олны гишүүдтэй хамтран ажиллах, зааварчилгаа өгөх
Уурхай дахь ХАБЭА-ын бодлогын хэрэгжилтэд хяналт тавих Ажлын байрны аюулгүй байдлыг хангах, эрсдлийг үнэлэх Ажилтнуудын аюулгүй байдал, эрүүл мэндийг хамгаалах Гадаад хяналтын байгууллагуудтай хамтран ажиллах Аюулгүй ажиллагааны сургалтууд зохион байгуулах Төхөөрөмжийн аюулгүй ажиллагааны стандартуудыг баталгаажуулах ХАБЭА-ын тайлан, тооцоог бэлтгэх Ажлын байранд гарч болох осол, зөрчлийг судлах