Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, чанарын стандартыг ханган ажиллуулах, хяналт тавих Бэлэн болсон бүтээгдэхүүний тээвэрлэлт, түгээлт, хадгалалтанд хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах хэрэгжүүлэх хэвшүүлэх хяналт тавих Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, заавар зөвлөгөө өгөх Ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих
Нийт ажилтнуудыг ээлжийн хуваарийн дагуу ирж буцах нислэг захиалах Кемпид байрлах өрөөний хуваарилалтыг хийж мэдээллээр хангах Албаны албан хэрэг хөтлөлт, бичиг баримтын бүрдүүлэлт хийх, бүртгэлийг хөтлөх, архивлах Албаны нийт ажилтнуудын цаг бүртгэлийн тооцоог хийх Багийн гишүүдийн уялдаа холбоог дэмжиж ажиллах Ажлын байрны тодорхойлолтонд заагдсан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байр бэлтгэх Хүнсний түүхий эд хүлээн авах, хадгалах Хоолны газрын тоног төхөөрөмжийг ажиллуулах Халуун хоолны зөөвөр болон сервисүүдийг дүүргэх
- Уурхайн хоол үйлчилгээний заалны эрүүл ахуйн шаардлагыг хангаж, цэвэрлэгээ үйлчилгээг чанартай хийх, - Цэвэрлэгээ хийх хуваарийн дагуу ажлын даалгаварт өгөгдсөн обьект, хэсгийг цэвэрлэнэ, - Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан чиг үүрэг
Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний хэсгийн сав угаалтын машин тоног төхөөрөмжийг өдөр болгон угааж цэвэрлэж , мармет лист сав суулга хоол үйлдвэрлэлд хэрэглэгдэх багаж хэрэгсэлийг ариутган цэвэрлэж ажлын байрны эмх цэгцийг баримтлан бүрэн хариуцаж эрүүл ахуйн стандартын дүрэм журам, технологийн горимыг мөрдөж ажиллах
Компанийн бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний танилцуулга, дизайныг бэлтгэх Компанийн алба нэгжүүдийн сургалт, ажлын зааварчилгааг видео хэлбэрээр бэлтгэх Сошиал маркетинг дизайны эх бэлтгэл хийх, сошиал пейж хөтлөн ажилуулах Маркетингийн идэвхижүүлэлт болон төлөвлөгөөний тайлан боловсруулах, тайлагнах Маркетингийн үйл ажиллагааны үеэр зураг авах, бичлэг хийх