1. Салбарын үйлдвэрлэл, үйлчилгээг хариуцаж өдөр тутмын үйл ажиллагааг тогтвортой хэвийн явуулахад анхааран ажиллах2. Өдөр тутмын орлогын тайлан, тооцоо хөтлөх3. Хоол болон үйлчилгээний чанарыг үнэлэх, дүгнэх, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийн тал дээр ажиллах 4. Хүний нөөцийн албатай нягт уялдаа холбоотой ажиллаж, ажилчдыг ажлын байран дээр сургах, мэргэшүүлэх, дадлагажуулах тал дээр анхаарал тавьж идэвхи санаачлагатай ажиллана5. Үйл ажиллагаатай холбоотой дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх хэвшүүлэхэд анхаарах