Тогоо, жор, хоолны бэлтгэлийг зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэлийн чанарыг хангах, стандарт шаардлагуудыг мөрдөх Тэмдэглэсэн жор, хуваарийн дагуу хоол бэлтгэх Ажилчдын хоолны бэлтгэл, хугацааг хянах Тогоочид болон бусад ажилчидтай хамтран ажиллах Хоолны нөөц, бүтээгдэхүүний менежментийг зохион байгуулах Байгууллагын хоолны менежмент, үйл ажиллагааг сайжруулах Хоолны төлөвлөгөө боловсруулж, шинэ жор турших
Өглөөний цайны менюг боловсруулах Нэмэлт бүтээгдэхүүн, жор бэлтгэх Хоолны бүтээгдэхүүнийг чанарын стандартын дагуу бэлтгэх Тогоочийн ажиллах орчинг цэвэрлэх, цэгцтэй байлгах Хоолны түүхий эдийг хариуцан хадгалах, хянах Хоол бэлтгэх явцад аюулгүй байдлыг хангаж ажиллах Бусад тогоочид болон ажилтнуудтай хамтран ажиллах Хоолны үйлчилгээний чанарыг хянах, үнэлэх