-Бэлэн бүтээгдэхүүн бүртгэх, зарлагадах -Бэлэн бүтээгдэхүүний тоо тооллого хариуцах -Байгууллагын өмч хөрөнгө болон хүлээн авсан бараа материалын хадгалалт, эмх цэгц, бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах -Байгууллагын хэвийн үйл ажиллагаанд шаардагдах материалыг бэлтгэх, захиалах, хувиарын дагуу олгох -Захиалгын дагуу захиалга бэлтгэх -Бэлэн бүтээгдэхүүнийг борлуулагч тус бүрт программ дээр хөтлөлт, хөдөлгөөн хийх - Бэлэн бүтээгдэхүүний эхний эцсийн үлдэгдэлийг байнга мэдээллэх -Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах Гал тогоо, хоолны бэлтгэл, чанар стандартуудыг хянах Багийн гишүүдийг удирдан зохион байгуулах Шинэ хоолны жор, меню боловсруулах Хоолны бэлтгэл, үйлчилгээний явцад өндөр стандарт хадгалах Хоолны бүтээгдэхүүний нөөцлөлт, хадгалалтыг хариуцах Хоол хийх тоног төхөөрөмжийн засвар үйлчилгээ, аюулгүй байдлыг хангах Хэрэглэгчдийн санал хүсэлтэд хариу өгөх Багийн гишүүдийн сургалт, хөгжлийг дэмжих