Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Үндсэн хувилбар

Их Талын Таван Эрдэнэ ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Яармаг салбар өглөө, орой ээлжний угаагч

Хоолны амт, чанар, өнгөц байдлыг шалгах Хоолны түүхий эдийн нөөцийг хянах Хоолны жор, бэлтгэлийг дагаж мөрдөх Хоолны үзэмжийг сайжруулахад анхаарах Хоолны чанарыг баталгаажуулах, стандартын дагуу байх Хоолны бүтээгдэхүүнүүдийг хүлээн авч, ангилах Хоолны үйлдвэрлэлийн дотоод журам, стандартуудыг мөрдөх Ажлын байрны ариун цэврийг хангах Хоолны процессын хяналт, тайлан гаргах Захиалга, бүтээгдэхүүний бүрэн байдлыг шалгах

Яармаг салбар өглөө оройн ээлжний Зөөгч

Хоол болон ундааг үйлчлүүлэгчдэд хурдан, зөв хүргэх Хоолны захиалгыг авах, бүртгэх, шалгах Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх Гал тогоо, зоогийн газрын ажилчидтай хамтран ажиллах Хоолны меню болон тусгай саналтай танилцах Үйлчлүүлэгчдийн санал, гомдлыг шийдвэрлэх Тасалбар, тооцоог зөв хийж, хариуцлага хүлээх Ажлын байран дээр цэвэрлэгээ, эмх цэгцийг хадгалах Хоол, ундааны бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Тусгай арга хэмжээнүүдийн үеэр үйлчилгээг зохион байгуулах

Нарийн боовчин

Нарийн боов, жигнэмэг, пицца зэрэг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Орц, найрлагыг зөв хослуулах Бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу үйлдвэрлэх Тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэх Бүтээгдэхүүний хадгалалт, хэмжилт хийх Ажлын байрны ариун цэврийн стандартыг сахих Хэрэглээний тооцоолол хийх, захиалга өгөх Бүтээгдэхүүний шинэлэг загварыг турших, хөгжүүлэх

ЭЭЛЖИЙН ЭРЭГТЭЙ ТОГООЧ АЖИЛД АВНА

Гал тогооны үйл ажиллагааг хоол үйлдвэрлэлийн стандартад нийцүүлэн түүхий эд, бараа материал хянан шалгаж хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах.  Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ

Өглөө орой ээлжний Зөөгч

Цэгцтэй харилцаж, үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг захиалж, хүргэж өгөх Хоолны ширээг засаж, цэвэрлэх Хоолны менюг танилцуулах, зөвлөгөө өгөх Зоогийн газрын стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх Зочдын санал хүсэлтийг хүлээн авч, шийдвэрлэх Нөөцийг хянах, нөөц бэлтгэх Ажлын байрны цэвэр цэгцтэй байлгах, зохион байгуулалтыг хангах Үйлчилгээний стандартыг өндөр түвшинд баримтлах Харилцааны ур чадварыг хөгжүүлэх

Туслах тогооч

Таны ажиллах ур чадвар хичээл зүтгэл чадамж хандлагыг  дүгнээд  сургаад авах боломжтой  ахлах тогоочийн удирдлаганд ажлын байранд тавих заавар зааварчилгаа болон зөвлөмжийг даган  хэрэгжүүлж ажиллах  захиалгын хоол болон салатыг технологид заасны дагуу хэмжээ гр амт чанарыг алдуулахгүй нөөцөлж бэлдэх  Гал тогоонд  хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах хүнсний материал, хачир, соус болон бусад бэлдэцийг технологи стандартын дагуу хангалттай бэлтгэх  Ажлын байрны цэвэрлэгээ  цэгцтэй байдлыг ажил үүргийн хуваарийн дагуу гүйцэтгэж  ажиллах  хөргөгч болон тоног төхөөрөмжийни цэвэрлэгээ болон ажиллагааг хянаж ажиллах   

Угаагч өглөө, орой ээлж

Гал тогооны угаалга цэвэрлэгээ болон цэгцтэй байдлыг хариуцан  ажиллах  Хоолны аяга таваг, багаж хэрэгсэл, хүнсний бүтээгдэхүүний савнууд   гэх мэт  гар болон зориулалтын аяга угаагч машинаар  угааж, ариутган эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цэвэр байлгах

Хүнсний цех бэлтгэгч, туслах тогооч

- Хүнсний бараа материал ялган ангилах, цэвэрлэх, бэлтгэх - Үйлдвэрлэлийн зарим тоног төхөөрөмжтэй харьцах, арчилгаа цэвэрлэгээ хийх - Ахлах тогоочийн удирдлага дор технологи ажиллагааны дагуу хагас болон бүрэн боловсруулсан бэлдэц бэлтгэх  

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, Хан-Уул дүүрэг, 20-р хороо, White Gate төвийн 502 тоот

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.