Хоолны амт, чанар, өнгөц байдлыг шалгах Хоолны түүхий эдийн нөөцийг хянах Хоолны жор, бэлтгэлийг дагаж мөрдөх Хоолны үзэмжийг сайжруулахад анхаарах Хоолны чанарыг баталгаажуулах, стандартын дагуу байх Хоолны бүтээгдэхүүнүүдийг хүлээн авч, ангилах Хоолны үйлдвэрлэлийн дотоод журам, стандартуудыг мөрдөх Ажлын байрны ариун цэврийг хангах Хоолны процессын хяналт, тайлан гаргах Захиалга, бүтээгдэхүүний бүрэн байдлыг шалгах
Хоол болон ундааг үйлчлүүлэгчдэд хурдан, зөв хүргэх Хоолны захиалгыг авах, бүртгэх, шалгах Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх Гал тогоо, зоогийн газрын ажилчидтай хамтран ажиллах Хоолны меню болон тусгай саналтай танилцах Үйлчлүүлэгчдийн санал, гомдлыг шийдвэрлэх Тасалбар, тооцоог зөв хийж, хариуцлага хүлээх Ажлын байран дээр цэвэрлэгээ, эмх цэгцийг хадгалах Хоол, ундааны бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах Тусгай арга хэмжээнүүдийн үеэр үйлчилгээг зохион байгуулах
Нарийн боов, жигнэмэг, пицца зэрэг бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх Орц, найрлагыг зөв хослуулах Бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу үйлдвэрлэх Тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэх Бүтээгдэхүүний хадгалалт, хэмжилт хийх Ажлын байрны ариун цэврийн стандартыг сахих Хэрэглээний тооцоолол хийх, захиалга өгөх Бүтээгдэхүүний шинэлэг загварыг турших, хөгжүүлэх
Гал тогооны үйл ажиллагааг хоол үйлдвэрлэлийн стандартад нийцүүлэн түүхий эд, бараа материал хянан шалгаж хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах. Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
Цэгцтэй харилцаж, үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг захиалж, хүргэж өгөх Хоолны ширээг засаж, цэвэрлэх Хоолны менюг танилцуулах, зөвлөгөө өгөх Зоогийн газрын стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх Зочдын санал хүсэлтийг хүлээн авч, шийдвэрлэх Нөөцийг хянах, нөөц бэлтгэх Ажлын байрны цэвэр цэгцтэй байлгах, зохион байгуулалтыг хангах Үйлчилгээний стандартыг өндөр түвшинд баримтлах Харилцааны ур чадварыг хөгжүүлэх
Таны ажиллах ур чадвар хичээл зүтгэл чадамж хандлагыг дүгнээд сургаад авах боломжтой ахлах тогоочийн удирдлаганд ажлын байранд тавих заавар зааварчилгаа болон зөвлөмжийг даган хэрэгжүүлж ажиллах захиалгын хоол болон салатыг технологид заасны дагуу хэмжээ гр амт чанарыг алдуулахгүй нөөцөлж бэлдэх Гал тогоонд хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах хүнсний материал, хачир, соус болон бусад бэлдэцийг технологи стандартын дагуу хангалттай бэлтгэх Ажлын байрны цэвэрлэгээ цэгцтэй байдлыг ажил үүргийн хуваарийн дагуу гүйцэтгэж ажиллах хөргөгч болон тоног төхөөрөмжийни цэвэрлэгээ болон ажиллагааг хянаж ажиллах