Борлуулалтын стратеги боловсруулах Зах зээл судалж, хэрэглэгчийн хэрэгцээг ойлгож, хэрэгтэй мэдээллийг цуглуулах Борлуулалтын төлөвлөгөө болон зорилтуудыг тодорхойлох Борлуулалтын багтай хамтран ажиллах, удирдах Ашигтай маркетингийн кампанит ажил зохион байгуулах Харилцагч, түнш байгууллагуудтай харилцаа холбоо тогтоох Борлуулалтын гүйцэтгэл, үр дүнг шинжлэх, тайлагнах Зар сурталчилгаа, маркетингийн материалыг боловсруулах
Нягтлан бодох бүртгэлийн бүртгэл, тайланг хийх Банкны үйл ажиллагаатай холбоотой санхүүгийн баримт бичгийг боловсруулах Санхүүгийн тайлан, тооцоог цаг хугацаандаа бүрдүүлэх Тайлан, мэдээллийг дүн шинжилгээ хийх, үнэлгээ өгөх Банкны санхүүгийн мэдээллийг хянах, дүн шинжилгээ хийх Нягтлан бодох бүртгэлийн системийг шинэчлэх, сайжруулах Зардал, орлогын анализ хийх болон үнэлгээ өгөх Нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой хууль, дүрэм журмыг мөрдөх
Коктейль, унда, шар айраг болон бусад ундааг бэлтгэх Зочдын захиалгыг түргэн шуурхай авах, боловсруулах Зочдын хүсэлтийн дагуу ундааг хувийн тохиргоотойгоор үйлчлэх Тохиолдол бүрт зочдод найрсаг, мэргэжлийн үйлчилгээ үзүүлэх Ундааны тавиур, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, арчлах Нийтлэг бүтээгдэхүүн, ундааны тухай мэдлэгтэй байх Ажлын хэсэгт хамтран ажиллах, командын гишүүдтэй харилцах Ажлын цагийн хуваарийг дагаж мөрдөх
Угтах үйлчилгээ Үйлчлүүлэгчид бүтээгдэхүүн танилцуулах Кофе цай бэлтгэх нэрэх, үйлчилгээ үзүүлэх. Бараа бүтээгдэхүүнийг танилцуулж борлуулах Дэлгүүрийн барааны бүрэн бүтэн байдлыг хариуцах
Хоолны үйлчилгээний стандартыг дагаж мөрдөх Хоол, ундааг зөөгчийн зөвлөмжийн дагуу үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг хүлээн авч, хариу өгөх Хоолны ширээг тохируулах, хэрэглэгчдийн тав тухыг хангах Хоол, ундааны нөөцийг хянах, шаардлагатай бол захиалах Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангах Тохиромжтой үйлчилгээний орчинг бүрдүүлэх Төлбөрийн тооцоог зөв хийж, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангах
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Санхүүгийн тайлан, зардлын хяналтыг хийх Ажилтнуудын ажил, үүргийг зохион байгуулах Зочдод өндөр чанартай үйлчилгээ үзүүлэх Шинэ бүтээгдэхүүний хөгжүүлэлтэд оролцох Рестораны маркетинг, сурталчилгааг хийх Бараа материалын захиалга, нөөцийн менежмент хийх Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг хангах
Үйл ажиллагааны стратеги боловсруулж, хэрэгжүүлэх Бүтээгдэхүүний борлуулалт, маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулах Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг удирдах Санхүүгийн тайлан, төсвийн хяналт тавих Клиент үйлчилгээний стандартыг хадгалах Худалдааны дүн шинжилгээ хийх, зах зээлийн судалгаа явуулах Салбарын хөгжил, шинэ боломжуудыг судлах Борлуулалтын зорилтуудыг хэрэгжүүлэх, гүйцэтгэлийг хянах
Бараа материалын нөөцийг бүртгэх, хянах Материалын хангамжийг зохион байгуулах Бараа материалын татан авалтыг удирдах Нөөцийн мэдээллийг тогтмол шинэчлэх Нийлүүлэгчдийн мэдээллийг удирдах Бараа материалын тооллого хийх, тайлан гаргах Захиалгын системд мэдээлэл оруулах Санхүүгийн баримт бичигтэй ажиллах Хэрэглэгчдийн шаардлагыг хангах Ажлын газарт бараа материалын аюулгүй байдлыг хангах