Байгууллагын хүний нөөцийн үндсэн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хүний нөөцийн бодлого тодорхойлох, хэрэгжүүлэх, сайжруулах Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой холбогдох баримт бичиг боловсруулах Асуудалд дүн шинжилгээ хийж, түүнийг хэрхэн сайжруулах арга боловсруулан хэрэгжүүлэх, түүний үр дүнг тайлагнах
Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажилд авах, сургах, хөгжүүлэх үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын асуудал шийдвэрлэх, дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системд мэдээлэл оруулах, шинэчлэх Ажилтны ёс зүй, соёлыг хариуцах Хүний нөөцийн бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, судалгааны ажил хийх, үр дүнг дүгнэх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан заал болон гал тогооны нийт ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих, төлөвлөгөө гарган ажиллах Үйлчилгээний стандартыг мөрдүүлэх ажиллах Ажилтнуудад мэргэжилийн сургалтыг зохион байгуулж чадваржуулах Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх санал санаачлага гарган ажиллах Шаардлагатай бичиг баримтын боловсруулалтыг хийн мөрдүүлэх
2 өдөр ажиллаж 2 өдөр амарна Тухайн ээлжтэй өдрүүддээ багийн гишүүдийн хамт гал тогооны хэвийн үйл ажиллагааг ханган ажиллах Шаардлагатай бэлтгэл ажлуудыг хийх Ахлах тогоочийн заавар зааварчилгааны дагуу ажиллах
2 өдөр ажиллаж 2 өдөр амарна Тухайн ээлжтэй өдрүүддээ багийн гишүүдийн хамт гал тогооны хэвийн үйл ажиллагааг ханган ажиллах Шаардлагатай бэлтгэл ажлуудыг хийх Ахлах тогоочийн заавар зааварчилгааны дагуу ажиллах
Оффисын өрөөнүүдийг Шал, цонх, ширээ, сандал зэргийг цэвэрлэх Оффисын хэрэгслийг цэвэрлэх, байрлуулах Ажлын байрны хангамжийн хэмжээг хянах Ажлын байранд ариун цэврийг сахих Ажлын байранд шаардлагатай бусад үйлчилгээг үзүүлэх
Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль тогтоомж, стандартын хэрэгжилтийг хангаж ажиллах