Зайсан салбарын ерөнхий менежерээр ажиллаж, рестораны үйл ажиллагаа бүхэлд нь удирдах зохион байгуулах, үйлчилгээний стандартыг хангуулан ажиллах Салбарын бүхий л үйл ажиллагаанд суралцаж, ажлыг сайн төлөвлөж хийдэг байх, үйлчилгээ болон бүтээгдэхүүний стандартыг бариулах, чанарыг тасралтгүй сайжруулах, Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Үйлчлүүлэгчдийг халамжлахад манлайлж оролцох Бараа бүтээгдэхүүний тооцооллыг зөв хийж рестораныг бараагаар таслалгүй цаг тухай бүрт тооцоолон захиалах Бараа бүтээгдэхүүн орлого зарлагын тооллого тооцоог хянах Салбарын хүний нөөцийг үйл ажиллагаанд уялдуулан сургаж, дадлагажуулж, цагийн хувиар зохиож зөв зохион байгуулаж удирдах
Хоолны бүтээгдэхүүн бэлтгэх, хоол хийх Тогоочийн стандартын дагуу хоолны чанар, амтыг хангах Хоолны түүхий эдийг бэлтгэн, хадгалах Хоолыг цаг хугацаанд нь гаргаж, үйлчилгээний стандартыг дагах Ажлын байранд цэвэрлэгээ, ариутгал хийх Хоолны менютай холбоотой санал, санаачилгыг дэмжих Бусад тогооч, ажилчидтай хамтран ажиллах Хоолны тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, засвар үйлчилгээ хийх