Үхрийн эрүүл, ТЭЖЭЭЛЛЭГ, ЗӨӨЛӨН, ШҮҮСЛЭГ махыг тэжээлийн тусгай жороор бордож зах зээлд нийлүүлж, цогц тогтолцоог хөгжүүлж, инновацид суурилсан эрчимжсэн үхрийн аж ахуйг стандарт болгон хөгжүүлнэ. Мөн малын иж бүрэн найрлагын зохистой харьцааг хангасан тэжээлийг зах зээлд нийлүүлэх. Мах, махан бүтээгдэхүүнийг дотоодын болон гадаадын зах зээлд нийлүүлэх.
1. Аялал жуулчлал, зочид буудал, нийтийн хоолны үйлчилгээ
Leadership /Манлайлал/, Integrity /Шударга байдал/, Flexibility /Уян хатан байдал/, Efficiency /Үр ашигтай байдал/
2021
30