Орц, материалыг бэлтгэх, хадгалах, цэвэрлэх Туслах тогоочийн ажлын байрны даалгаврыг биелүүлэх Тогоочид шаардлагатай бүх зүйлийг бэлтгэж өгөх Тогоочийн зааврыг дагаж, хоол үйлдвэрлэлийн процессыг дэмжих Тогоочийн ажилд туслах, хоол боловсруулах үе шатанд оролцох Хоолны стандарт, чанарыг хангах Тогоочийн ширээн дээрх багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны хаягдал, бусад хог хаягдлыг зөв устгах
Ээлжийн ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Ажлын хуваарийг зохиох, хуваарилах, хянах Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, аюулгүй байдлын дүрмийг мөрдөх Үйлчилгээний чанарыг сайжруулах, хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангах Бүтээгдэхүүний нөөцийг хянах, захиалга хийх Ээлжийн ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг дэмжих Тохирох хуваарийн дагуу ажиллах, цагийн хуваарийг сахих