Монгол болон европ хоол бэлтгэх Гал тогооны тоног төхөөрөмж болон үйлдвэрлэлийн стандартын дагуу хоол хийх Хоолны чанар, стандарт, аюулгүй байдлыг хангах Хоолны материалыг хадгалах болон ашиглах Хоолны илчлэг, тэжээллэг чанарыг хянах
Өдөр тутмын санхүүгийн ажил, гүйлгээг програмд бүртгэх, хөтлөх Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар сар, улирал тутам хангаж байх Харилцагч байгууллагуудтай тооцоо нийлэх Санхүүгийн эх үүсэврийг үр дүнтэй удирдах талаар санал дүгнэлт гарган шийдвэрлүүлж хэрэгжүүлэх
Өдөр тутмын санхүүгийн ажил, гүйлгээг програмд бүртгэх, хөтлөх Удирдлагыг шаардлагатай санхүүгийн тоон мэдээлэл, тайлангаар сар, улирал тутам хангаж байх Харилцагч байгууллагуудтай тооцоо нийлэх Санхүүгийн эх үүсэврийг үр дүнтэй удирдах талаар санал дүгнэлт гарган шийдвэрлүүлж хэрэгжүүлэх