Ресторан, хоолны үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг зохион байгуулах Ажлын төлөвлөгөө, хуваарийг боловсруулах Байгууллагын дотоод дүрэм, журамд нийцүүлэн үйл ажиллагааг явуулах Ажилтнуудын хамтын ажиллагааг хангах, сургалт явуулах Хоолны бүтээгдэхүүний чанар, стандартын дагуу үйлдвэрлэгдэж байгааг хянах Зохион байгуулалтын арга хэмжээнүүдийг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх Хэрэглэгчдийн сэтгэгдэл, санал хүсэлтэд үндэслэн үйлчилгээний чанарыг сайжруулах Бизнесийн зорилтуудад хүрэхийн тулд зардал, орлогын удирдлага хийх