Хүнсний аюулгүй байдлыг хангасан эрэлт ихтэй, уламжлалт технологи, амт чанараа хадгалсан эрүүл найдвартай хүнсээр хэрэглэгчдийг хангаж компанийн ашиг орлогыг нэмэгдүүлэх үүрэгтэй Байгууллагын хэрэгжүүлж буй ISO 22000 шаардлагын дагуу ажиллах, үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй зохистой дадал, ариун цэврийг хянаж, мөрдүүлэх. Үйлдвэрийн орчин нөхцөл, шат дамжлага бүрт эрүүл ахуй, үйлдвэрлэлийн зохистой дадлыг хялбаршуулан нэвтрүүлэх заавар арга зүйг боловсруулан, сайжруулах. Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах, эрүүл ахуйн сургалт, мэдээлэлээр хангах Хяналтыг хийж цаг тухайд нь гүйцэтгэх, мэдээлэх.
Дулаан, сантехник, ариутгах татуургын тоноглол, шугам сүлжээний эвдрэл, усны алдагдлаас урьдчилан сэргийл, үзлэг үйлчилгээг тогтмол хийх. Хөдөлмөрийн эрүүл аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль, дүрмийн заалтуудыг ажлын байранд мөрдөж ажиллах. Ажлын байранд тогтмол хийгдэх ажлуудыг цаг тухай бүрт нь хариуцлагатай үр дүнтэй хийж ажиллах. Үзлэг шалгалтаар илэрсэн эвдрэл гэмтэл, саатлыг цаг алдалгүй удирдлагадаа мэдэгдэж, арга хэмжээ авч ажиллах. Ажлын байрны 5S нэвтрүүлэх, хувийн зохион байгуулалтыг сайжруулах.
Хүнсний үйлдвэрийн аль нэг дамжлага дээр ажиллана /бэлтгэх, зуурах, савлах гэх мэт/ Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
Компанийн борлуулалтын өдөр тутмын ажил, гүйлгээг НББОУС, холбогдох хууль дүрэм журам, Компанийн НББ-ийн бодлогын баримт бичгийн хүрээнд үнэн зөв хөтлөх
Шинэ технологи боловсруулах, үйлдвэрлэлд нэвтрүүлэх Шинээр гарсан болон шинэчлэгдсэн стандартуудыг мөрдөж ажиллах Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлд нэвтрүүлсэн туршилт, тэдгээрийн бичиг баримтын бүрдэл, бүртгэл хөтлөх Үйлдвэрлэлийн дамжлагын процесс, чанарт хяналт тавьж ажиллах Бүтээгдэхүүн үйлвэрлэх жор, орцын нормыг мөрдүүлэх, чанарын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх ажлыг Ерөнхий технологичийн зааврын дагуу хийж гүйцэтгэх Үйлдвэрлэлийн дамжлагад өөрчлөлт орох, түүхий эд материал шинэчлэгдэх тухай бүр жор орц, норм, технологийн заавар байгууллагын стандартад орох өөрчлөлтийг боловсруулах, бичиг баримтыг бүрдүүлэн баталгаажуулах
Борлуулалтын автомашиныг түлш шатахуунтай, гэнэтийн гэмтэл, сааталгүй, техникийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, ажилд ямагт бэлэн байлгаж, сул зогсолтгүйгээр, борлуулалт цалгардуулахгүй сар бүрийн борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлж ажиллах компанийн үйлдвэрлэсэн бүтээгдэхүүний тоо, чанарыг алдагдуулахгүйгээр ачиж, тээвэрлэх, борлуулах