Хоолны жор, стандартын дагуу хоол бэлтгэх Тогооны тоног төхөөрөмж, хэрэгсэл, болон орчин тойрныг цэвэр, эмх замбараатай байлгах Хоолны бүтээгдэхүүн, түүхий эдийг шалгах, хадгалах Хоол хийх явцад аюулгүй ажиллагааг хангах Бусад тогоочид болон хоолны багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, журамд нийцүүлэн ажиллах Хоолны порц болон гарцын хэмжээг тооцоолох Сар, улиралд тохирсон шинэ жор, хоол бэлтгэхэд идэвхтэй оролцох
Нягтлан бодох бүртгэл, санхүүгийн баримт бичгийг боловсруулах Санхүүгийн тайлан, баланс, орлогын тайланг бэлтгэх Бодит хугацааны санхүүгийн мэдээллийг хянах Төсвийн төлөвлөлт, зардлын хянаж, дүн шинжилгээ хийх Нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой хууль, дүрэм журмыг мөрдөх Санхүүгийн асуудалд зөвлөгөө өгөх Ажлын үүргийн тайлан, мэдээллийг зохион байгуулах Санхүүгийн зардлыг бууруулах арга хэмжээ авах