Хоолны чанар, амтыг хянах, тохируулах Хоолны орц найрлагыг зөв сонгох, хадгалах Хоолны үйлчилгээний стандарт, журамд нийцүүлэх Ажлын байраа цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны үнийн санал гаргах, тооцоолох Хоолны менюг шинэчлэх, хөгжүүлэх Зочдод үйлчлэхэд шаардлагатай бусад үүрэг гүйцэтгэх
Барилгын төсөл боловсруулах, төлөвлөх ажилд оролцох Барилгын материал, технологи, стандартын талаар судалгаа хийх Барилгын ажлын явцад чанар, аюулгүй байдлыг хангах Төсөлд шаардагдах барилгын инженерийн шийдлүүдийг боловсруулж, хэрэгжүүлэх Барилгын талбайд хяналт тавих, ажилчдад заавар зөвлөгөө өгөх Захиалагч, төслийн багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Барилгын зураг, схемүүдийг боловсруулах, боловсруулах явцад оролцох Ажлын тайлан, баримт бичгийг бэлтгэх, танилцуулах