Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах. Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
- Хүнсний түүхий эд хүлээн авах, хадгалах технологи - Хүнсний бүтээгдэхүүний боловсруулалтын аргууд - Хүнсний түүхий эдэд хийгдэх анхны боловсруулалт - Хоолны технологи боловсруулалтын мэдлэгтэй байх
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах. Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах. Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.
Рестораны өдөр тутмын бэлэн мөнгөний гүйлгээ хийх Гүйлгээний тайлан мэдээ танилцуулах Тооцоо хүлээн авах Үйлчлүүлэгчдэд найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх
Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавин хариуцах Тухайн салбарын ажилтнуудыг шууд удирдлагаар хангаж ажиллах Сарын борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэх; Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилтнуудыг сургах, хөгжүүлэх зэрэг салбарын үйл ажиллагааг стандартын дагуу явуулах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
Хоол үйлдвэрлэлийн процесс, үйлчилгээний зохион байгуулалтыг удирдан зохион байгуулна. Салбарын нээлтийн хуудсыг бөглөх. Үйл ажиллагааны менежерыг орлон нийт ажилтнуудыг удирдлагаар хангах. Түүхий эд материалын нөөц, захиалганд хяналт хийх, нөөцийг зөв удирдах. Нийт ажилтнуудад хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааны өдөр тутмын зааварчилгаа өгч, баталгаажуулах. Өмнөх өдрийн санал хүсэлт, тоон мэдээ, салбарын рапортын дэвтэртэй танилцаж тухайн өдрийн ажлын төлөвлөгөө, ажилчдад өгөх зааварчилгаа чиглэлийг гаргах