Байгууллагын сургалтын хэрэгцээг тодорхойлох, төлөвлөх, зохион байгууллах Компанийн салбаруудын үйлчилгээний үйл ажиллагаанд хяналт тавин ажиллах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний борлуулалтыг хянах Заалны борлуулалтыг дэмжих, хяналт тавих Сургалтын үр дүнг үнэлэх, тайлагнах Сургалтын багш болон хамтрагч байгууллагуудтай хамтран ажиллах Катеринг үйлчилгээнд оролцох
Компанийн ерөнхий менежерийн ажлын байрны сонгон шалгаруулалтад урьж байна. Компаний стратеги, бизнес төлөвлөгөө боловсруулах, Хүнсний Аюулгүй байдлын бодлогын хүрээнд ISO 22000, HACCP тогтолцооны дүрэм журмуудыг боловсруулах, мөрдүүлэх, хянан сургах, шаардлагатай тохиолдолд тайлан боловсруулж аудитд шалгуулах. Мэргэжлийн ажилтнуудыг сургаж дадлагажуулах чадвартай. Барилгын дэд бүтэц инженерийн мэдлэгтэй. Салбаруудын уялдаа холбоог хангаж удирдлагаар хангах. Том эвэнт үйл ажиллагаа болон хүлээн авалтуудыг удирдах. Өртөг тооцоолол хоолны меню гаргах ажилд орллцож ажиллах. Үйлчилгээний чанарт хяналт тавьж хэрэглэгчийн болон ажиллагсдын судалгаанд үндэслэж төлөвлөлт хийх. Ажилтнуудын бүтээмжийг дээшлүүлэхэд шинэ санаа хэрэгжүүлэх, орчин үеийн чиг хандлагыг хэрэгжүүлэх. Санхүүгийн тайлан баланс уншиж анализ хийх чадвартай байх.
Зочдыг угтаж, тэдэнд үйлчилгээ үзүүлэх Хоол, ундааг зочидод хүргэх Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийг хүлээн авах Суудал, ширээг бэлдэх, цэвэрлэх Байгууллагын стандарт, журамд нийцүүлэн үйл ажиллагаа явуулах Хоолны менюг танилцуулах, зочдын асуултад хариулах Ажлын байран дээр хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын дүрмийг мөрдөх
Автомашины бүрэн бүтэн, аюулгүй байдлыг хангаж байгуулагын дотоод үйл ажиллагаа салбар хоорондын бараа бүтээгдэхүүнийг тухай бүрд нь түргэн шуурхай хүргэж өгөх.