KFC Налайх салбар рестораны ээлжийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, тухайн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлэн зааварчлах, сургаж хөгжүүлэх Хариуцсан салбар дахь маркетинг сурталчилгааны ажлыг дэмжин зохион байгуулах, хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанар, тоног төхөөрөмжийн тасралтгүй үйл ажиллагааг хангаснаар салбарын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, борлуулалт, ашгийг тасралтгүй өсгөх Тухайн салбартай холбогдох бүхий л үйл ажиллагааг Рестораны Ерөнхий болон Туслах менежертэй хамтран хууль, дүрэм журамд нийцүүлэн оновчтой бөгөөд үр дүнтэй зохион байгуулах
Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагааг олон улсын стандарт, Монгол улсын хууль, компанийн бодлого, журам зааварт нийцүүлэн хэрэгжүүлэхүйцээр зохион байгуулах, байгууллагын нягтлан бодох бүртгэлийн бодлого, журам, заавар, хууль тогтоомжийг цаг тухай бүрт нь судлах, нэвтрүүлэх Санхүү, нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагаанд хяналт тавих Санхүү, татварын тайлан, мэдээллийг СТОУС, НББ-ын тухай хууль болон холбогдох, бусад хууль тогтоомжийн дагуу гаргаж мэдээллэх Нягтлан бодох бүртгэлийн үйл ажиллагаатай холбоотой асуудлаар ахлах болон тооцооны нягтлан бодогч нарт цаг тухай бүрт нь заавар зөвлөмж өгөх Нягтлан бодогч нарыг сургаж хөгжүүлэх, удирдлагаар хангах Нээлттэй үлгэр жишээч манлайлал, зан төлөвийг өөрийн албаны болон компанийн хэмжээнд үлгэрлэн харуулах
KFC салбар рестораны ээлжийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, тухайн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлэн зааварчлах, сургаж хөгжүүлэх Хариуцсан салбар дахь маркетинг сурталчилгааны ажлыг дэмжин зохион байгуулах, хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанар, тоног төхөөрөмжийн тасралтгүй үйл ажиллагааг хангаснаар салбарын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, борлуулалт, ашгийг тасралтгүй өсгөх Тухайн салбартай холбогдох бүхий л үйл ажиллагааг Рестораны Ерөнхий болон Туслах менежертэй хамтран хууль, дүрэм журамд нийцүүлэн оновчтой бөгөөд үр дүнтэй зохион байгуулах
KFC Дархан салбар рестораны ээлжийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, тухайн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлэн зааварчлах, сургаж хөгжүүлэх Хариуцсан салбар дахь маркетинг сурталчилгааны ажлыг дэмжин зохион байгуулах, хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанар, тоног төхөөрөмжийн тасралтгүй үйл ажиллагааг хангаснаар салбарын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэх, борлуулалт, ашгийг тасралтгүй өсгөх Тухайн салбартай холбогдох бүхий л үйл ажиллагааг Рестораны Ерөнхий болон Туслах менежертэй хамтран хууль, дүрэм журамд нийцүүлэн оновчтой бөгөөд үр дүнтэй зохион байгуулах
Шинэ бүтээгдэхүүний санаа, санаачлага гаргах Компанийн богино хугацааны болон урт хугацааны зах зээлийн судалгаан дээр бүтээгдэхүүн гаргах Туршилтын гал тогоог хариуцан ажиллах Бүтээгдэхүүний орцын тооцоолол, технологийн карт, ажлын зааварчилгаа бичих Бүтээгдэхүүний зураг авалт, видео хийх Орцын хорогдол, шинэчлэлийг тооцох Бүтээгдэхүүний орцын тайлан бичин, нийлүүлэгчидтэй хамтран бүтээгдэхүүний чанарыг тогтмолжуулах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт гүйцэтгэж ажиллах
Хүнсний аюулгүй байдал бол компанийн нэн тэргүүний ач холбогдол бүхий зүйл гэдгийг ухамсарлаж хоол боловсруулалт, үйлчилгээний бүхий л үйл явцад Хүнсний аюулгүй байдлыг мөрдөж ажиллаж буй эсэхэд хяналт тавьж ажиллах Чанар хяналтын бүх үйл ажиллагааг компани, YUM-ийн стандарт, орон нутгийн засаг захиргаа, хууль хяналтын болон хэрэглэгчийн эрх ашгийг хамгаалах байгууллагын шаардлагад нийцүүлэн хэрэгжүүлэх Агуулах дээр тээвэрлэлтийн аудит хийх Холбогдох дүрэм журам, заавар зааварчилгаа, гарын авлага, стандартыг орчуулах, боловсруулах, ажилтнуудад танилцуулах Хөндлөнгийн аудитаар нийт салбаруудыг шалгуулах Шинэ салбарын бүтээгдэхүүн, тоног төхөөрөмжийн стандарт ажлын заавар бэлтгэх